Кои книги чете Green Path през лятото?

 In Новини

Лятото е време за планина, море, мързелуване и всякакъв вид физическа и емоционалeн релакс. Спомняте ли си времето, когато имахме списък с книги, които трябваше да прочетем през ваканцията? И ние имаме, макар отдавна да не сме ученици! Споделяме ви го с най-голямо удоволствие и ще се радваме вие също да ни разкажете за любимите си заглавия ☺️

Дима 

Индивидуалните различия на работното място, Ейдриън Фърнам

Тази книга е част от подготовката ми за кандидатстване в СУ и независимо, че е задължителна литература за мен, аз намерих много интересни статистики и модели, които показват колко сме еднакви и различни на работното си място. Бих я препоръчала на всички, които искат да си обяснят някои интересни събития или личности, с които се сблъскват на работа.

Лили

Споделен живот, Джоди Пико

Това е една от книгите, която е разтърсила из основи емоционалния ми мир. Джоди Пико е страхотен разказвач и успява с невероятна лекота да разкаже сложна житейска и семейна драма, трудните решения, които ни се налага да направим понякога и това през призмата на всички участници. Независимо, че не носи топлината и слънцето на лятото, бих я препоръчала на всеки, който има нужда да се провокира и да разсъждава над живота, смъртта и цената, която трябва да се плати.

Бени

Стрихнин в супата, П.Г.Удхаус

Книгата е сборник от разкази с неподправен хумор и много смешни ситуации. Препоръчваме го горещо като особено подходящо четиво за ваканцията. Със сигурност ще ви забавлява, разсее и ще намали стреса ви.

Светлана

Кривата на щастието, Иво Иванов

За спорта, Вселената и всичко останало..книга, която вдъхновява…Историите и силните характери, които Иво представя, провокират и те карат да разсъждаваш над живота. Понякога ме разсмиват, натъжават, разтърсват, но най-вече вдъхновяват.

Ванеса

Отнесени от вихъра, Маргарет Мичъл

„Никаква сила на света не може да ни сломи, освен нашата собствена природа, в която е заложено тъй силно да копнеем по неща, изгубени безвъзвратно…“ Като една романтична натура, каквато съм аз, такова е и предложението ми за лятна книга. Отнесени от вихъра е романът, с който израснах и който препрочетох няколко пъти. Историята е описана с много простота и чар, но предава някои житейски уроци от едно много далечно време, валидни и днес.

Горещо препоръчвам за разпускане в летните дни!

Recent Posts