Стъпка в правилната посока

За нас

Green Path стартира своята дейност през 2015 г., като е създадена изцяло с български капитал.

Нашите консултанти са професионалисти със сериозен опит в своята област, натрупан в различни бизнес сфери. Разнообразните проекти, по които сме работили до момента, ни дават самочувствието, че можем да предложим решения, които са достатъчно гъвкави, за да отговорят на нуждите на нашите клиенти и в същото време да отговорят на законовата рамка, която е поставена от законодателя.

Нашите ценности са екипна работа, спазване на най-високи стандарти, винаги в полза и с мисъл за нашите клиенти.

Лиляна Панайотова

Консултант и съосновател на Green Path

Лили е експерт в областта на HR операции, изграждане на системи за възнаграждения, калкулация на заплати и решаване на трудовоправни казуси, с над 20 годишен опит. Създава Green Path в момент на житейски кръстопът, но тази инициатива се превръща в любимия ѝ проект.

В Green Path Лили успява да изгради един прекрасен екип с млади и вдъхновени хора. Като малка лична победа приема обученията, които води на различни теми, където успява да предаде скучната материя по възможно най-лесния за възприемане начин.

Споделяме и 3 неща, които няма да намерите в профила ѝ в LinkedIn, защото вярваме, че не само професионалния опит, но и личните интереси са тези, които формират човека като човек.

• обича животните изключително много
• вегетарианец е от почти 15 години
• за нея да бъдеш устойчив и да опазваш природата е начин на живот, а това прилага и в работата си в Green Path

Албена Алексова

Ръководител, отдел човешки ресурси

Албена Алексова или Бени, както я наричаме, е част от Green Path почти от създаването на компанията. Бени има магистърска степен по „Банков мениджмънт“ и значителен професионален опит в областта на човешките ресурси. Обича предизвикателствата, с които се сблъсква ежедневно. Уверена е, че с помощта на колегите си от Green Path, винаги ще намери правилните решения на работните казуси.

Изключително усмихната, деликатна, отговорна, с прецизно внимание към детайлите, Бени е и един от лекторите в обучението „Трудово право за HR”.

С Бени лесно може да се заговориш на всякакви теми извън HR, а нещата, които няма да намериш в LinkedIn профила ѝ са:

• в личния ѝ живот е идеалист
• държи много на семейството си
• дъщеря ѝ е най-голямото ѝ вдъхновение, което я учи да гледа от различна перспектива всеки път.

Цветелина Николова

Експерт бизнес развитие и маркетинг

Цветелина Николова или Цвети е нашият Експерт бизнес развитие и маркетинг, нашият усмихнат двигател, който всекидневно търси нови възможности, партньорства и начини за комуникация на всичко, с което се занимаваме в Green Path.

Тя е дипломиран организационен психолог, любопитен към проявленията на човешката природа. Има опит в управление и координация на проекти, бизнес развитие, стратегически маркетинг и продажби.

Ето и нещата, които бихте разбрали за нея само, ако се случи да изкарате една обедна почивка заедно:

• пристрастена е към черен шоколад
• харесва шпионски филми
• обича много да пътува, но и има талант често да се губи, дори и с GPS

Светлана Караджова

Експерт, управление на човешките ресурси

Светлана Караджова или Светлето, както я наричаме, е част от екипа на Green Path от година и половина, като Консултант Човешки ресурси. Тя е амбициозна и дисциплинира, с нестихващ стремеж към развитие. Опитът ѝ е в областите Администриране на трудови правоотношения и Подбор.

Светлето е един от най-деликатните хора, които познаваме и които с отдаденост и постоянство постигат всяка своя цел. Щастливи сме, че работим заедно.

Ето и няколко неща за нея, които няма да разберете от профила ѝ тук:

•  обича да пътува до познати и непознати дестинации
•  почивката за нея е време прекарано със семейството си и заплетени бордови игри
•  бижутата са ѝ страст и се вдъхновява от всякакви хенд мейд неща

Дима Моллова

Експерт, управление на човешките ресурси

Дима е Консултант Човешки ресурси и едновременно с това творческото попълнение в екипа, тъй като прекарва свободното си време в рисуване. В Green Path тя отговаря за процеса, свързан с пълнотата и съхранението на досиетата на текущи и бивши служители. Тя е експерт в областта на здравословни и безопасни условия на труд.

В работата си Дима подхожда с изключителен ентусиазъм и подкрепа за всяка нова идея.

Трите неща, които няма къде да прочетете за Дима:

• Рисува много, а хаосът от недовършени творби, не й е чужд
• Запален фен на сагата Game of Thrones
• Изгражда собствена библиотека вкъщи. От онези, големите, които от пода стигат тавана, водена от любопитството ѝ към света и любов към познанието

Нели Самолада

Офис Мениджър

Нели Самолада или Нели е нашият офис мениджър, без който не бихме могли да се справим в ежедневните задачи. Нели е от онези хора, на които можеш да разчиташ, че ще отметнат всяка задача с внимание, грижа и изумителна прецизност.

Ето и три неща, които много малко хора знаят за нея:

• голям почитател на пъзелите и особено на Ravensburger
• колкото повече чанти има, толкова по-голяма радост, а Furla е запазената ѝ марка
• един от малкото хора, които не могат да бъдат открити в LinkedIn