Стъпка в правилната посока

За нас

Green Path стартира своята дейност през 2015 г., като е създадена изцяло с български капитал.

Нашите консултанти са професионалисти със сериозен опит в своята област, натрупан в различни бизнес сфери. Разнообразните проекти, по които сме работили до момента, ни дават самочувствието, че можем да предложим решения, които са достатъчно гъвкави, за да отговорят на нуждите на нашите клиенти и в същото време да отговорят на законовата рамка, която е поставена от законодателя.

Нашите ценности са екипна работа, спазване на най-високи стандарти, винаги в полза и с мисъл за нашите клиенти.

Лиляна Панайотова

Консултант и съосновател на Green Path

Лили е експерт в областта на системи за възнаграждения, калкулация на заплати и решаване на трудово-правни казуси, с над 20 годишен опит.

Създава Green Path в момент на житейски кръстопът, но тази инициатива се превръща в любимия ѝ проект.

В Green Path Лили успява да изгради един прекрасен екип с млади и вдъхновени хора. Като малка лична победа приема обученията, които води на различни теми, където успява да предаде скучната материя по възможно най-лесния за възприемане начин.

Лили е магистър по Управление на човешките ресурси и бакалавър по Маркетинг, но вярва, че истинският учител е животът.

lily-panayotova-green-path

Албена Алексова

Ръководител, отдел човешки ресурси

Албена има магистърска степен по „Банков мениджмънт“ и значителен професионален опит в областта на човешките ресурси. Обича предизвикателствата, с които се сблъсква ежедневно. Уверена е, че с помощта на колегите си от Green Path, винаги ще намери правилните решения на работните казуси. Свободното си време тя прекарва с дъщеря си, която е и най-голямото ѝ вдъхновение.

albena-alexova-greenpath

Ванеса Генова

Експерт, управление на човешките ресурси

Ванеса има бакалавърска степен по „Управление на човешките ресурси“ и вече няколко години е част от екипа на Green Path. Започва своята кариера с подреждане на досиетата и документацията на клиентите. Натрупвайки своя опит в Green Path, Ванеса вече работи по по-сложни казуси, комуникира с държавни институции и е едно от любимите лица на екипа със своята целеустременост и позитивизъм.

vanesa-genova-greenpath

Дима Моллова

Експерт, управление на човешките ресурси

Дима е дипломиран бакалавър „Икономика на човешките ресурси“. В Green Path тя отговаря за процеса, свързан с пълнотата и съхранението на досиетата на текущи и бивши служители. Тя е експерт в областта на здравословни и безопасни условия на труд. През свободното си време обича да пътува.

dima-mollova-greenpath

Светлана Караджова

Експерт, управление на човешките ресурси

Светлана е амбициозна и дисциплинира, с нестихващ стремеж към развитие. Тя е дипломиран бакалавър по „Управление на човешките ресурси“, с опит в областите Администриране на трудови правоотношения и Подбор.

svetlana-karadzhova-green-path
Свържете се с нас

Изпратете ни вашето запитване и ние ще се вържем с вас!

Not readable? Change text.