Стъпка в правилната посока

За нас

Green Path стартира своята дейност през 2015 г., като е създадена изцяло с български капитал.

Нашите консултанти са професионалисти със сериозен опит в своята област, натрупан в различни бизнес сфери. Разнообразните проекти, по които сме работили до момента, ни дават самочувствието, че можем да предложим решения, които са достатъчно гъвкави, за да отговорят на нуждите на нашите клиенти и в същото време да отговорят на законовата рамка, която е поставена от законодателя.

Нашите ценности са екипна работа, спазване на най-високи стандарти, винаги в полза и с мисъл за нашите клиенти.

green-path-ltd-90
Лиляна Панайотова, Консултант и съосновател

Като създател на Green Path, Лили е заела ролята на многоръката Шива, лавирайки между различни дейности в компанията. Професионалната й експертиза включва HR операции, изграждане на системи за възнаграждения, калкулация на заплати и решаване на трудовоправни казуси, с над 20 годишен опит. Личните й каузи са свързани с устойчивост и опазване на природата като начин на живот.

green-path-ltd-148
Албена Алексова, Ръководител отдел ЧР

Бени е част от Green Path почти от създаването на компанията и заема една от ключовите роли на Ръководител отдел човешки ресурси. Нейната сила е винаги да намира правилните решения на работни казуси. Ще я познаете по широката й усмивка, прецизността и вниманието към детайлите. В личния й живот е идеалист, което пък се пренася и в работата й, за радост на много клиенти.

green-path-ltd-23
Цветелина Николова, Експерт бизнес развитие и маркетинг

Когато говорим за маркетинг и бизнес развитие, Цвети е първият човек, с когото ще си говорите. Тя е усмихнатият двигател, който всекидневно търси нови възможности, партньорства и начини за комуникация на всичко, с което се занимаваме в компанията.
Има опит в управление и координация на проекти, бизнес развитие, стратегически маркетинг и продажби. Пристрастена е към черен шоколад и обича шпионски филми, което пък обяснява и супер силата й да разнищи всяка HR тема в LinkedIn.

green-path-ltd-113
Дима Моллова, Експерт управление на ЧР

Дима е Консултант Човешки ресурси и едновременно с това творческото попълнение в екипа, тъй като прекарва свободното си време в рисуване. В Green Path тя отговаря за процеса, свързан с пълнотата и съхранението на досиетата на текущи и бивши служители. Тя е експерт в областта на здравословни и безопасни условия на труд.

green-path-ltd-60
Даниела Николова-Урилова, Специалист ЧР

Дени е Специалист човешки ресурси и отговаря за няколко проекта свързани с изнесено управление на човешки ресурси и консултиране на клиенти по въпроси, свързани с администриране на трудово правни взаимоотношения. Разнообразява професионалните си ангажименти със спокойствието на планината и създаването на всякакви декоративни елементи с пирограф върху дърво.

green-path-ltd-174
Нели Самолада, Офис Мениджър

Нели е нашият офис мениджър, без който не бихме могли да се справим в ежедневните задачи. Нели е от онези хора, на които можеш да разчиташ, че ще отметнат всяка задача с внимание, грижа и изумителна прецизност. Освен това е голям почитател на пъзелите и особено на Ravensburger, и е един от малкото хора, които не могат да бъдат открити в LinkedIn.

green-path-2-1293
Марина Стоянова, Стажант ЧР операции

Марина е нашият стажант ЧР операции и е едно от най-новите попълнения в екипа на Green Path. Навлизайки стремглаво в света на HR операциите, Марина изпълнява всяка поставена й задача с усмивка, старание и доза чувство за хумор. Извън офиса подхожда към живота по сходен начин – с любов и здравословно количество самоирония. Обича животните, сериалите в Нетфликс и високо калоричната храна.