Стъпка в правилната посока

За нас

Green Path стартира своята дейност през 2015 г., като е създадена изцяло с български капитал.

Нашите консултанти са професионалисти със сериозен опит в своята област, натрупан в различни бизнес сфери. Разнообразните проекти, по които сме работили до момента, ни дават самочувствието, че можем да предложим решения, които са достатъчно гъвкави, за да отговорят на нуждите на нашите клиенти и в същото време да отговорят на законовата рамка, която е поставена от законодателя.

Нашите ценности са екипна работа, спазване на най-високи стандарти, винаги в полза и с мисъл за нашите клиенти.

green-path-ltd-90
Лиляна Панайотова, Консултант и съосновател

Като създател на Green Path, Лили е заела ролята на многоръката Шива, лавирайки между различни дейности в компанията. Професионалната й експертиза включва HR операции, изграждане на системи за възнаграждения, калкулация на заплати и решаване на трудовоправни казуси, с над 20 годишен опит. Личните й каузи са свързани с устойчивост и опазване на природата като начин на живот.

green-path-ltd-23
Цветелина Николова, Експерт бизнес развитие и маркетинг

Когато говорим за маркетинг и бизнес развитие, Цвети е първият човек, с когото ще си говорите. Тя е усмихнатият двигател, който всекидневно търси нови възможности, партньорства и начини за комуникация на всичко, с което се занимаваме в компанията.
Има опит в управление и координация на проекти, бизнес развитие, стратегически маркетинг и продажби. Пристрастена е към черен шоколад и обича шпионски филми, което пък обяснява и супер силата й да разнищи всяка HR тема в LinkedIn.

green-path-2-52-11
Светлана Караджова, Експерт управление на ЧР

Светлана Караджова или Светлето, както я наричаме, стана част от екипа на Green Path в момент, в който стартирахме няколко важни за компанията проекти. Тя е амбициозна и дисциплинирана, с нестихващ стремеж към развитие и структура на работа, която е завидна. Светлето е един от най-деликатните хора, които познаваме и които с отдаденост и постоянство постигат всяка своя цел. Щастливи сме, че работим заедно.

green-path-2-1293
Марина Стоянова, Експерт управление на ЧР

Марина е нашият най-млад експерт ЧР операции и е едно от най-новите попълнения в екипа на Green Path. Навлизайки стремглаво в света на HR операциите, Марина изпълнява всяка поставена й задача с усмивка, старание и доза чувство за хумор. Извън офиса подхожда към живота по сходен начин – с любов и здравословно количество самоирония. Обича животните, сериалите в Нетфликс и високо калоричната храна.

green-path-ltd-174
Нели Самолада, Офис Мениджър

Нели е нашият офис мениджър, без който не бихме могли да се справим в ежедневните задачи. Нели е от онези хора, на които можеш да разчиташ, че ще отметнат всяка задача с внимание, грижа и изумителна прецизност. Освен това е голям почитател на пъзелите и особено на Ravensburger, и е един от малкото хора, които не могат да бъдат открити в LinkedIn.