Green Path празнува 5 години отношение

 In Green Path на 5

17-ти юли е специална дата от историята на Green Path. Компанията празнува 5-та годишнина и най-вече желанието и куража ни да предлагаме услуги в областта на HR операции, с лично отношение и подход, който рядко сме срещали до момента. 5 години, в които се стараем да пречупваме стандартите през нашия поглед и реализираме всичко, което смятаме за значимо и смислено за бизнеса и човешкия ресурс в България.

Green Path, а и целият екип се стараем ежедневно да предлагаме устойчиви практики не само в бизнеса, но и извън него. Затова с всяка наша стъпка се опитваме да намалим своя отпечатък от природата. Това беше и нашето скрито послание по време на рождения ден, а именно, че да бъдеш устойчив и да се съобразиш с това, което оставяш след себе си не е толкова трудно, колкото изглежда. С добрия пример, който даваме, се надяваме да вдъхновим клиенти и партньори в правилната посока за реализацията на други устойчиви практики.

Щастливи сме, че успяхме да предадем посланието ни чрез всеки един детайл на събитието. Дадохме максимално пространство на природата като ограничихме използването на изкуствени материали и съставки както в предлаганата храна и напитки, така и в подаръците за гостите.

Какво видяха гостите ни и с какво си тръгнаха?

– Сурова торта без изкуствени оцветители и животински съставки (вкусна торта, която по нищо не отстъпва на тези, с които сме свикнали)
– Восъчни кърпи от Libyana Lave като алтернатива на найлоново фолио за опаковане и по-дълготрайно съхранение на храна (признаваме си, гостите ни не очакваха подаръци от нас, но бяха искрено впечатлени от восъчната кърпа)
– Компостируеми купички и лъжички за сервиране на храна (задължителният минимум, който всеки може да направи)

Като бранд, ангажиран с опазване на природата, за Green Path е важно да бъде посланик на добрите и зелени практики в подкрепа на всички начини и дейности в посока по-чиста среда и съхранение на природните ресурси.

Вярваме, че всяка стъпка в правилната посока има силата да печели последователи, които могат да посвещават още хора за идеята. За Green Path, искреното любопитство и любознателност на гостите е награда за вниманието и грижата към детайлите по време на подготовката на събитието.

Ето и какво ни споделиха нашите гости, чието отношение ни дава криле да продължим в същата посока и със същия устрем:

„Думата, която винаги ми изниква първа, когато мисля или говоря за вас , е ОТНОШЕНИЕ. Вие, Green Path, сте ценна находка. Благодаря ви, че ми помогнахте да се превърна в професионалист!“

„Благодарим ви, че сте с нас във всеки момент и ни подкрепяте, търпите и вдъхновявате да бъдем професионалисти! Останете зелени, свежи, растете и стигайте слънцето!“

„Благодарим ви за всичко, което правите за нас ежедневно. Работата с вас е удоволствие!“

„Бъдете смели и само напред през следващите 55!“

За финал можем спокойно да кажем, че Green Path са всички онези хора, които вярват в идеята и мисията за устойчиви и качествени услуги в HR-a, но и извън него. Green Path са екипът и хората, които работим ежедневно за постигането на една мечта, родена преди 5 години. Щастливи сме, че точно на 17-ти юли всички бяхме заедно и празнувахме успехите и уроците през изминалия път.

Пожелаваме си енергия и вдъхновение за следващите 55 и партньори, с които с лекота и удоволствие да правим това, в което сме най-добри.

Recent Posts